Er du aftager?

Log ind for at se dine data

Top billede for /vi-tilbyder/hvordan-goer-du/ Top billede for /vi-tilbyder/hvordan-goer-du/ Top billede for /vi-tilbyder/hvordan-goer-du/ Top billede for /vi-tilbyder/hvordan-goer-du/ Top billede for /vi-tilbyder/hvordan-goer-du/

Modtagelse af restprodukter gennem Miljøservice

Når du modtager restprodukter gennem Miljøservice, modtager du lokalt produceret gødning som leveres over kortere afstande, end kunstgødning. På den måde er du som landmand/forbruger altid sikker på at gødningen afgiver et minimalt udslip af co2 i forbindelse med transport. Vi har restprodukter til de fleste sædskifter som man finder i dansk landbrug, både økologisk og konventionelt.

Restprodukter må bruges på lige fod med konventionel gylle og kunstgødning, der forekommer dog sædskifter hvor bestemte typer af restprodukter ikke må bruges i forbindelse med bestemte afgrøder. Kontakt en medarbejder og hør nærmer eller se vores beskrivelser af de enkelte produkter her på vores hjemmeside.

Med modtagelse af restprodukter, får man også en kulstofrig masse, som binder kulstof til jorden, og bidrager til forbedring af jordens struktur. Nogle af restprodukterne er også med til at fremme jordens mikroorganismer og regnorme, som øger omsætningen af organisk materielle i jorden.

Den økonomiske gevinst ved modtagelse af restprodukter gennem Miljøservice, er at du får leveret gratis, eller billig konkurrence gødning til din markdrift. De fleste restprodukter leveres og spredes gratis, med en økonomisk gevinst betalt af Miljøservice. Andre produkter bliver leveret og landmanden står selv for udspredning. Enkelte produkter betaler landmanden for, men altid til en pris der ligger under den aktuelle pris gødning.

Vi tager papirarbejdet for dig...

Det er vigtig for os at du som landmand oplever så lidt papirarbejde og besvær som mulig. Vi tager os af alt papir arbejdet, og kommunikation med de kommunale myndighederne, så du problemfrit kan modtage restprodukterne.Hej, jeg hedder André - har du spørgsmål så tøv ikke med at kontakte mig.

Send os din forspørgsel og lad os kontakte dig

Vil du gerne vide mere om produktet, så send os dine informationer og dit spørgsmål, så undersøger vi sagen og vender tilbage

Error loading Partial View script (file: ~/Views/MacroPartials/footerBuildingBlock.cshtml)