Er du aftager?

Log ind for at se dine data

Top billede for /for-landmanden/kaliumsulfat/ Top billede for /for-landmanden/kaliumsulfat/ Top billede for /for-landmanden/kaliumsulfat/ Top billede for /for-landmanden/kaliumsulfat/ Top billede for /for-landmanden/kaliumsulfat/

Kaliumsulfat

Miljøservice har aftale med Daka Ecomotion om opbevaring og genanvendelse af kaliumsulfat, der et værdifuldt restprodukt fra produktion af biodiesel. Kaliumsulfaten køres løbende til Miljøservice Slamhotel i Hejnsvig, der er godkendt af FødevareErhverv til opbevaringen.

Kaliumsulfat indeholder ca. 200 kg Kali og 100 kg Svovl pr tons. Indholdet af kvælstof og fosfor er ubetydelig.

Det er dermed tale et meget koncentreret kaliprodukt. Det er da også uegnet til direkte spredning og i stedet leverer vi det til iblanding i gylle for derved at optimere gyllens næringsstofsammensætning.

Fyldningen sker med lastbilgrab eller traktordrevet sneglevogn. Vi anbefaler 20-25 t kaliumsulfat pr. 1.000 m3gylle. Derved tilføres ca 100 kg K og 50 kg S + gyllens indhold pr. ha.

 

Hej, jeg hedder André - har du spørgsmål så tøv ikke med at kontakte mig.

Send os din forspørgsel og lad os kontakte dig

Vil du gerne vide mere om produktet, så send os dine informationer og dit spørgsmål, så undersøger vi sagen og vender tilbage

Error loading Partial View script (file: ~/Views/MacroPartials/footerBuildingBlock.cshtml)