Er du aftager?

Log ind for at se dine data

Top billede for /for-landmanden/for-oekologer/ Top billede for /for-landmanden/for-oekologer/ Top billede for /for-landmanden/for-oekologer/ Top billede for /for-landmanden/for-oekologer/ Top billede for /for-landmanden/for-oekologer/

For økologer

Hvis du er økolog, kan Miljøservice levere følgende til dig:

 

Have/parkaffald   

Miljøservice har aftale med flere affaldsselskaber om bortskaffelse af neddelt have/parkaffald. 

Have/parkaffaldet er ikke deklareret da der ikke er noget lovkrav herfor. Vi har dog kendskab til analyser, der indikerer mærkbar gødningseffekt - blot skal man forvente at næringsstofferne frigives over en længere periode end biogødning og husdyrgødning.

Have/parkaffaldet har især god jordforbedrende og humusopbyggende effekt og er meget velegnet på marker hvor halmen fjernes.

Have/parkaffaldet doseres vejledende med 100 m3/ha svarende til 1 cm lagtykkelse. Det kan være nødvendigt at du opbevarer have/parkaffaldet inden udbringning (må gerne opbevares i markstak), da vi fjerner produktet stort set samtidig som neddelingen, så affaldsselskabet undgår opbevaringen.

 

Hej jeg hedder Mogens, vil du gerne vide mere, så er du velkommen til at kontakte mig.

Send os din forspørgsel og lad os kontakte dig

Vil du gerne vide mere om produktet, så send os dine informationer og dit spørgsmål, så undersøger vi sagen og vender tilbage

Error loading Partial View script (file: ~/Views/MacroPartials/footerBuildingBlock.cshtml)